afsluiting van de campervakantie

campervakantie 2021

campervakantie 2021campervakantie 2021

Vandaag is helaas alweer de laatste vakantiedag van de zomervakantie, daarom kun je vandaag een blog lezen over de laatste dag van onze campervakantie.

Op de laatste dag van de vakantie reden we met de camper naar het strand bij Westerkerke en gingen we daar ontbijten. Al moest ik zelf wel een banaantje eten, want zo lang wachten om te ontbijten, dat lukte me niet. Ik vond het heel leuk om lekker in mijn campingstoel te zitten en naar de zee te kijken. De camper zet papa neer naast een mooie vuurtoren. Nadat ik mijn paardenritje had gehad vond ik de zee wel weer leuk, al waren de golven deze keer wel erg hoog en op de keien lopen vond ik wel een beetje spannend, daarom hield ik mijn grote zus goed vast. Na een heerlijk ontbijtje aan zee beginnen we aan onze terugreis.

Als we bijna thuis zijn gaan we samen heel hard zingen ‘we zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal… en dan riep ik heel hard ‘kopje thee’. Dit is een grapje van mij die ik had bedacht toen we twee jaar geleden op vakantie waren in Belgie en we nog zo lang moesten lopen. Ik ging met mama zingen waardoor ik vergat dat we nog zo ver moest lopen en ik door het zingen was ik niet meer moe.

Als we de camper weer hebben terug gebracht gaan we als afsluiting van de vakantieweek naar de Mac Donalds. Het hoofdgerecht halen we op bij de ene Mac Donalds en het toetje bij de andere Mac Donalds, dat vond mama wel passend bij onze campervakantie. Het was echt een hele leuke week in de camper langs de zee! We hebben veel gelachen samen en ik vond het heel leuk om in de camper te slapen, ik vind het jammer dat de vakantie alweer voorbij was. En als je deze blog leest, dan is het ook alweer mijn laatste dag van de zomervakantie. Ik heb echt een leuke vakantie gehad, maar heb er ook wel weer zin in om volgende week weer naar school te gaan om mijn vriendinnetjes te zien.

campervakantie 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *