campervakantie langs de Nederlandse kust

campervakantie 2021

campervakantie 2021De campervakantie langs de Nederlandse kust was heel leuk. Ik had mijn camper van playmobil ook meegenomen om daar ook mee te kunnen spelen, maar heb daar bijna geen tijd voor gehad, omdat we zoveel leuke dingen hebben gedaan.

We gingen als eerste naar Noord Holland, Groote Keeten. Daar zette papa de camper op een parkeerplaats neer en mocht ik als eerste naar de wc in de camper, maar zo’n kleine wc en zo’n eng gat, daar durfde ik niet zo goed op. Daardoor het ging er een beetje naast en daar werd mama chagarijnig door, ook omdat er allemaal dingen uit de koelkast waren gevallen toen ze die opendeed. Mama moest daardoor even mopperen, maar toen we eenmaal op het strand waren was het wel weer goed en hebben we heerlijk op de fatboys gelegen op het strand.

 

campervakantie 2021Ik ging papa’s voeten helemaal onder het zand scheppen, zodat je die niet meer kon zien, maar na een tijdje werd ik moe en ging lekker op het strand een dutje doen. Nadat ik was uitgerust rende ik naar de zee en sprong ik over de golven heen, zo leuk. Mama bleef maar foto’s van mij maken en van de zee, ik was soms net een fotomodelletje, maar dat vond ik niet erg, ik vond het wel leuk. Na een middagje strand reden we met de camper weer verder naar de camping in Sint Maartens zee, daar gingen we lekker een patatje eten en ging ik lekker voor de camper zitten.

 

 

campervakantie 2021campervakantie 2021

4 gedachten over “campervakantie langs de Nederlandse kust

  1. Mama’s zijn vaak een beetje mopperig als er iets anders is dan anders. Het is voor mama’s ook spannend hoor. Het gaat altijd weer over. Als je de zee ziet, wordt je blij.

    Je bent echt leuk op de foto.
    Bedankt voor je verhaal.

    1. En ja dat het voor mama’s ook spannend is dat klopt helemaal, en als je de zee ziet wordt je inderdaad helemaal blij. Dank je wel voor je lieve reactie!

  2. Heerlijk genoten dus, mama heeft mooie foto’s gemaakt, je bent ook zo’n mooi modelletje
    Fijne vakantie nog verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *