dansen op het strand en stampen in de plassen

campervakantie 2021

campervakantie 2021campervakantie 2021Als we bij de tweede camping aankomen is het al een beetje een donkere lucht en als we er net staan begint het ineens heel hard te regenen, we blijven daarom in de camper en ik ga een boekje lezen. We eten nu ook binnen in de camper. Als het niet meer regent trek ik mijn laarzen aan om lekker in de plassen te stampen.

 

 

 

 

 

Nu zijn we wel vlakbij het strand, ik loop er ’s ochtends met mama heen en weer maakt mama veel foto’s en filmpjes. Ik vind het niet erg en laat graag mijn danskunsten aan mama zien op het strand. We gaan zelfs nog even samen dansen. S middags gaan we weer naar het strand, nu gaan papa en mijn grote zus ook mee. We lopen over het strand en bedenken allemaal spelletjes, zo gaan we hinkelen, elkaar tikken, of onder elkaar door kruipen en doen we wie het eerst 10 hele schelpen heeft gevonden. Ik heb geen een spelletje gewonnen, maar vind het gewoon super leuk om zo samen spelletjes te doen en we allemaal iets bedenken om samen te kunnen doen. Dan zijn we weer bij de duinen en mogen we nog wel een stukje wandelen. Omdat ik zo moe was mocht ik bij papa op de rug en zelfs nog even bij mijn grote zus op de rug. We zijn net op tijd terug voordat er weer een grote bui komt en we eten weer gezellig in de camper. Dat was alweer de tweede camping. Een camper vakantie is echt zo leuk, we hadden veel lol ook onderweg als we in de camper waren.

campervakantie 2021campervakantie 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *