een enthousiast begin van 2021

Oud en nieuw! Mmm, lekker oliebollen opsmikkelen en vuurwerk (sterretjes) afsteken. Zo leuk, zo leuk!

Wat kan ik toch genieten van ons meisje als zij er helemaal in op gaat en van alles zo geniet. Haar enthousiasme spat en sprankelt er van af.

Maar dan is het toch tijd om nog even proberen te slapen… proberen..

‘Vuurwerk, vuurwerk’ schreeuwde ze verontwaardigd, terwijl ze met haar armen over elkaar rechtop in haar bed zat, toen ik rond 22 uur ging kijken of ze al sliep. Niet dus. Samen gingen we weer naar beneden. Eerst ging ze lekker op de bank liggen, maar het was veel te gezellig.. en daarom ging ze gezellig op haar manier meedoen met monopoly.

En toen was daar het aftelmoment. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 brulde ze zo hard ze kon. De tv stond op een aardig volume en daar moest ze natuurlijk wel boven uit komen. Heerlijk om ook nu haar weer zo te zien genieten. Elkaar een dikke knuffel te geven en een gelukkig nieuwjaar te wensen. En samen proosten op het nieuwe jaar 2021!

En daar waar ze eerdere jaren liever binnen bleef, trok ze nu gewoon haar jas over haar pyama en rende ze ook naar buiten. Het scheelde wel dat er niet heel veel vuurwerk was en het ook niet druk was buiten, waarschijnlijk vanwege het vuurwerkverbod en de maatregelen.

Al snel gingen we weer naar binnen, we dronken nog even iets en daarna ging het dametje toch echt naar bed. Ze klom bij papa op de rug en samen liepen ze zo de trap op naar boven, terwijl ze nu zelf van onder wat geluid produceerde, riep ze weer enthousiast ‘vuurwerk, vuurwerk’ en had ze zelf de grootste lol.

Ik kijk er naar uit om ook in het komende jaar weer met en van haar te genieten
en ben benieuwd welke momenten we in het nieuwe jaar met onze mooie dame gaan beleven. We willen jullie een liefdevol en gelukkig nieuw jaar toewensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *