een geslaagd feestje

Wauw, wat was het vorige week woensdag een geslaagd feestje, we hebben echt genoten van ons mooie dametje, die toen negen jaar werd. Wat zag ze er de hele dag stralend uit en wat genoot ze intens. Zo leuk ook om te zien hoe haar oudste zus s ochtends haar haren had ingevlochten en hoe ze haar had opgemaakt, echt een heerlijk zussen moment.

Het moment dat ze de deur van de woonkamer opendeed, was ook zo heerlijk om te zien. Zo mooi dat ze zo vol verwondering om zich heen staarde naar de versierde kamer, maar ook naar haar cadeaus, en haar te horen denken ‘wat zou er in zitten?’

 

 

Terwijl zij boven op de bank stond te stralen, zongen we voor het lang zal ze leven. Ze was heel geduldig, dat verbaasde me, en vond het prima om eerst samen te eten en daarna de cadeaus uit te pakken. En wat is ze verwend. Verwend met cadeaus, maar ook met heel veel kaarten. Zo leuk al die kaarten.

 

 

 

En dan het moment dat ze met haar vriendinnen ging videobellen. Heerlijk stuiterende dametjes die van alles wilden vertellen, en voor haar gingen zingen. Zo leuk om te zien, echt genieten. Dat genieten deed ze zelf ook volop. Taart snijden, foto’s maken en videobellen tegelijk, dat is overigens wel een leuke uitdaging, maar het is gelukt!

Wel gek zo via een telefoonschermpje met je gasten praten, maar gelukkig had onze dame daar geen last van. Ze vond het videobellen geweldig, trots liet ze dan zien welke cadeaus ze had gekregen en ze bleef maar door kletsen. Haar gasten konden weinig zeggen, maar ach, het was tenslotte toch ook haar feestje?

We kijken dan ook dankbaar terug op een geslaagd feestje.

 

3 gedachten over “een geslaagd feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *