een nieuw schooljaar met een nieuwe muis

knuffelmuis

Gisteren zijn de scholen hier weer begonnen en moest ik weer op tijd uit mijn bed, omdat de taxi er altijd vroeg is, daar moest ik wel weer even aan wennen. Wat vond ik de zomervakantie leuk, wat heb ik veel leuke dingen gedaan. Om op school te kunnen vertellen over de vakantie heeft mama een filmpje gemaakt met daarin de foto’s van de zomervakantie. Klik hier om dit filmpje te bekijken.

Wat heb ik leuke dingen gedaan: met papa, mama en mijn grote zus in een camper langs de zee geweest, een gezellige meidenweek gehad met mama en mijn grote zus, omdat papa een week wegging om mensen te helpen op Lesbos. Deze week was vol met lekkere dingen bakken en spelletjes doen. Ook heb ik nog gelogeerd bij opa en oma en gekampeerd met mijn tantes. Met papa en mama en mijn grote zus ben ik ook nog naar de bioscoop geweest. De vakantie was echt heel leuk. Maar ook heel veel filmpjes gekeken, geschommeld in de speeltuin en boekjes gelezen, want helaas was het weer niet altijd even lekker.

In de laatste week van de vakantie ging ik samen met mama een pakketje ophalen. Op de doos stond mijn naam, dat vond ik natuurlijk helemaal leuk. Ik was nieuwsgierig wat er in zou zitten, maar ik hoopte dat er iets in zou zitten wat ik altijd weer mee kan nemen: mijn knuffelmuis. Mijn muis laat ik altijd heel veel rondjes draaien om rustig te worden en vertel ik altijd alles aan wat ik heb meegemaakt. Zij was al een paar weken stuk, het begon met haar arm, waar de vellen bij hingen en daarna kreeg ze last van haar buik, dat was niet leuk. En ik wilde daarom graag een nieuwe muis, zodat de oude muis lekker tot rust kon komen. Ik probeerde de doos snel open te maken, maar dat lukte nog niet helemaal zelf, gelukkig hielp mama me. Ik deed de doos open en wat zag ik? Yes, een nieuwe muis. Ik keek nog eens goed en zag niet 1, niet 2, maar zelfs 3 nieuwe muizen. Wauw, wat vond ik dat fijn. Nu had ik weer nieuwe muizen waar ik heel lang mee kan spelen en waar ik alles tegen kan vertellen. Zo fijn om nu aan het begin van het nieuwe schooljaar weer een nieuwe muis te hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *