een stralend fotomodelletje

een stralend fotomodelletje

stralend fotomodelletjeGaan we wel of niet? Wel of niet? De hele week was ons meisje al niet fit. Ik vind dan zo lastig om in te schatten en na te gaan waar ik goed aan doe. Ze is die ochtend later wakker dan anders en ze is echt nog snotverkouden. Als we in de badkamer staan vraag ik ‘Lois beter?’
‘Ja, niet meer ziek.’
‘Lois vanmiddag naar de fotograaf?’
‘Jaaaaa’ reageer ze enthousiast en ze begint gelijk te stralen.
Ok, dat is duidelijk. De fotoshoot met onze mooie dame, gaat gewoon door.

Ik merkte nog wel dat ze moe was en die ochtend zat ze lekker veel bij me op schoot. Daardoor kon ik zelf niet zoveel doen, maar ik genoot. Helemaal als ik dan weer vroeg ‘gaan we vanmiddag naar de fotograaf?’ En ze me weer met haar twinkelende oogjes. Echt genieten.
Puur genieten als ik haar zo zie stralen.

Samen gingen we gezellig op weg naar Genemuiden. Eenmaal bij de fotograaf in haar studio was ze wel een beetje overweldigd. Ze zat heel mooi stil, maar haar stralende lach was ver te zoeken. Daarom ging ze samen met Esther, de fotograaf op zoek naar haar lach.

stralend fotomodelletjeBij het maken van de staande foto’s, ging ons fotomodelletje helemaal los. Geweldig om te zien in welke houdingen ze zelf spontaan ging staan. Een handje op haar heup en de andere in de lucht. Hoera roepen hielp ook om lekker spontane foto’s te krijgen.

Tot slot toch nog weer een paar zittende foto’s en als we haar aanspraken als prinsesje begon ze ook weer te stralen. Ja, ons fotomodelletje heeft echt genoten.

En dan het resultaat, wauw, wauw en nog eens wauw. Zo ontzettend blij mee. Esther Nabermann van Foto art en design in Genemuiden, echt ontzettend bedankt voor het maken van deze prachtige foto’s!!

 

stralend fotomodelletje

6 gedachten over “een stralend fotomodelletje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *