naar de dierentuin

naar de dierentuin

Naar de dierentuin. Wat kunnen we daar samen als gezin toch van genieten. Tijdens de zomervakantie in Denemarken was dit ook een van onze uitjes. Het is alweer even geleden, maar vandaag kun je een korte terugblik lezen over dit uitje.

Stralende ogen, haar handjes in de lucht,┬á want het is toch wel spannend in zo’n stoere jeep. Maar o wat is het leuk, vooral als de chauffeur heel hard omhoog de heuvel op rijdt en het stof omhoog vliegt. Af en toe ziet ze een dier, maar vooral van het autorijden in de jeep geniet ze. Geweldig trouwens dat we een prive safari hadden, we waren namelijk de enige toeristen die op dat tijdstip een engelstalige gids wilden.

‘Aap.’ Best interessant zo’n aapje. Al hadden we zelf ook last van een loslopend aapje in een blauw jurkje, die zelf iedere keer wegrende en waar we heel hard achter aan moesten rennen. Ach, zo kregen we zelf ook genoeg beweging. Naar de otters die samen in het water speelden kon ze ook uren naar kijken. Daarna werd het tijd om te kijken naar hoe een luipaard zijn prooi ving. Lois stond met haar neus voor aan en vond het wel interessant. Volgens mij zag ze niet dat de prooi een dood konijntje was, gelukkig maar.

De papegaaien. Ook prachtige vogels om naar te kijken. De leeuwen vond onze dame ook erg interessant, jammer alleen dat ze bijna allemaal lagen te slapen. Ze had het trouwens goed voor elkaar. We hadden een karretje van de dierentuin waar zij prinses heerlijk inzat en haar grote zus maar trekken.

de dieren in de dierentuin…’geweldig om op dit nummer te dansen in ons vakantiehuisje, als afsluiting van ons uitje naar de dierentuin. Zo had onze dame toch nog een beetje een mini disco van Koos Konijn, want die had ze in Denemarken wel gemist.

3 gedachten over “naar de dierentuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *