papa een week missen

papa een week missen

Toen mama die ochtend naar beneden kwam zat ik al op de bank, het eerste wat ik zei was ‘papa, missen’. Ja, we gaan papa wel missen als hij voor een week naar Lesbos gaat om daar mensen te helpen. Die dag ervoor had mama verteld dat papa met het vliegtuig naar Lesbos ging, om daar mensen te gaan helpen. En op het moment dat er een vliegtuig overkwam zei ik tegen mama, ‘papa? Mensen helpen toch?’ Ja, dat had ik goed onthouden, dat papa met het vliegtuig ging om mensen te helpen.

Papa ging vroeg naar Schiphol en daarom gingen we samen ontbijten. Ik knuffelde papa vaak en zei dan we gaan je missen papa. Samen met mijn grote zus gaven we hem nog een laatste dikke knuffel, nadat mama natuurlijk ook heel lang met papa had geknuffeld. We zwaaiden hem samen uit, daar ging papa. Over 9 nachtjes zou ik hem weer zien. Ik denk dat ik hem dan helemaal plat ga knuffelen.

Toen papa weg was ging ik samen met mama een vakantieboekje schrijven over de campervakantie zodat ik die kon voorlezen aan opa en oma, want daar ging ik ook twee nachtjes logeren. S middags gingen we samen chocoladekoekjes bakken, ik mocht de chocolade in stukjes maken en mama maakte er hele kleine stukjes van en mijn grote zus had het beslag gemaakt, dat kan ze heel erg goed! En mmm.. wat waren de koekjes lekker..

Na het bakken van de koekjes was het tijd om iets anders te bakken, namelijk… pannenkoeken. Mmm, ook al zo lekker!

En voor het toetje wilde mama een shake maken, maar dat was niet helemaal gelukt omdat de blender kapot ging en de shake er uit spoot en op het aanrecht terecht kwam, ach ja, kan gebeuren..  eerder zou mama boos zijn geworden, maar nu moest ze lachen en ging ze het samen met mijn grote zus schoonmaken en opruimen. Wel jammer van al het gezonde fruit.

Dat was ons eerste dagje zonder papa, het was een gezellige meiden dag, maar we misten papa soms wel, ik was dan ook heel blij toen ik papa weer zag, ik rende naar hem toe en gaf hem natuurlijk een mega dikke knuffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *