twee heerlijke vakantieweken

heerlijke vakantieweken varen

Wat waren het twee heerlijke vakantieweken. Het begon met zonnig en warm weer. Al snel stond het zwembadje in de tuin en heb je lekker gezwommen. Mét een balletje overgooien en elkaar natspetteren was ook erg favoriet. Als je was uitgezwommen ging je lekker opdrogen in de zon op je Frozen badhanddoek.

heerlijke vakantie weken varenheerlijke vakantieweken varen

Samen met je grote zus en papa en mama ging je ook waterfietsen. Nou ja, de anderen gingen om de beurt heel hard tegen de wind in trappen en jij ging varen. In het begin vond je het wel een beetje spannend, maar al snel kon je er wel van genieten.

Genieten deed je ook toen we een dagje naar het strand van Katwijk gingen. Toen we eenmaal in de duinen waren en je de zeelucht had opgesnoven bleef je maar rennen. Zo lang had je volgens mij nog nooit gerend. Eenmaal op het strand  rende je zo door naar de zee. Je hebt heel wat gedanst en gezongen samen met de golven van de zee.
Ook nu was een balspelletje weer favoriet. Deze keer niet in het water, maar op het strand. ‘Hebbes’ schreeuwde je als je de bal had gevangen.
Aan het einde van de stranddag was je moe en wilde je eigenlijk niet zelf lopen. Helaas trapte mama daar niet in, omdat ze wist hoe hard je s ochtends kon rennen. Toen we je vertelde dat je bij een van je tantes mocht logeren was je je vermoeidheid snel vergeten.
heerlijke vakantieweken strand

twee heerlijke vakantieweken

Twee heerlijke vakantieweken

Als afsluiting van de vakantie zijn we wezen picknicken. Brrr wat was het koud, daarom kropen we lekker tegen elkaar aan op de picknickbank. En om warm te blijven gingen we tikkertje en verstoppertje spelen in het bos. Als je iemand had gevonden riep je heel hard ‘yes.’

Twee heerlijke vakantieweken

Ook de dagen dat we lekker thuis waren kon je enorm genieten. Samen of alleen boekjes lezen en spelletjes doen.

Twee heerlijke vakantieweken

En nu is de vakantie weer voorbij. Aan juf vertelde je hele verhalen van wat je allemaal had meegemaakt in de vakantie. Zo heerlijk om jou zo enthousiast te zien vertellen over de vakantie.

4 gedachten over “twee heerlijke vakantieweken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *