Vaderdag 2019

‘Eigenlijk moet er nu een bordje op de deur hangen met verboden voor vaders’ hoorde ik juf tegen papa zeggen toen hij me op kwam halen om naar de dokter in het ziekenhuis te gaan. Ik heb zo’n lieve papa, waar ik heel leuk paardje mee kan spelen en waar ik lekker mee kan stoeien en boksen. Hij helpt me soms ook nog wel eens met eten, terwijl mama dan zegt dat ik het zelf kan. En ja, ik kan dat ook wel, maar soms ben ik gewoon een beetje moe en lui en dan is het wel fijn dat papa me helpt.

Vrijdagmorgen ging ik weer naar de logopediste op school en oefende ik met de f. Die lijkt wel een beetje op de v. De V van Vaderdag. Ik ga dan ook heel hard oefenen om fijne Vaderdag te kunnen zeggen.

Vorige week vrijdag ging ik samen met mama en mijn grote zus iets leuks doen wat papa niet mocht weten, dat was nog een verrassing. We gingen samen met ons drie├źn op de tandemfiets. En stopten bij een soort speeltuin vlak bij het water. Mama had haar fototoestel mee en ging mooie foto’s van ons maken. We mochten zelfs nog even met onze voeten in het water. Ik had er niet altijd zin in om op de foto te gaan, maar toen mama vertelde dat we als we klaar waren patatjes gingen eten, kon ik wel lachen. En heel hard hoera roepen met onze handen in de lucht, dat vond ik ook erg leuk om te doen.

Toen we thuis kwamen was mama heel druk achter de laptop met foto’s uitzoeken, ze had er namelijk heel veel gemaakt. Uiteindelijk hebben we samen een mooie foto uitgezocht en weet je wat mama daar mee ging doen? Die ging ze op hout laten bedrukken. Ja op hout, vond ik best een beetje gek. Ik heb nog niet gezien hoe die er uit ziet, maar zag al wel een heel groot cadeau boven staan voor Vaderdag.
Omdat papa zaterdagavond een hardloopwedstrijd had mocht hij zondagmorgen een klein beetje uitslapen, maar niet te lang want ik wilde graag de cadeaus aan hem geven en het ontbijtje wilde ik ook graag geven. Ik was zo benieuwd wat papa er van zou vinden…

Het was een gezellige Vaderdag en papa was heel blij met zijn cadeau. Heb jij ook een leuke vaderdag gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *