Vaderdag

vaderdag en dag van de vluchteling

‘Papapa, papapapapa’ al zingend en swingend liep ons bijzondere meisje de trap op om papa samen met mama en haar grote zus een ontbijtje te brengen op bed. ‘Roomservice’ riep haar grote zus toen ze de kamerdeur opendeed. ‘Papa love you, papa love you’ zong  Lois verder. De avond er voor hadden we het een keer geoefend en ze wist het nog precies. Vervolgens sprong ze op het bed en gaf papa een dikke vaderdagknuffel en een handje waarbij ze zei: ‘teert papa’. Papa was misschien niet jarig, maar feliciteren op Vaderdag hoort er bij haar ook gewoon bij. Nadat we met ons viertjes heerlijk hebben gesmuld van het ontbijtje, is het tijd voor de cadeautjes. Lois geeft een mooi boekje met allemaal mooie tekeningen waarop staat: ‘papa dit vind ik leuk aan jou’ op de laatste bladzijde staat: ‘papa is lief’. Daarom krijgt papa ook nog andere cadeautjes van zijn dochters.

Een schort met een mooie foto van papa met zijn twee prachtige dochters, zo kunnen ze samen nog veel lekkere taarten gaan bakken. Sportsokken voor het hardlopen,  want dat kan papa ook heel goed.

 

Als het tijd is om koffie te drinken, eten we een heerlijk vaderdag taartje die door de grote zus van Lois helemaal alleen gebakken is. Vaderdag is wel een dag waar onze dames uitgebreid bij stilstaan. S middags gingen we nog op kraamvisite bij ons nichtje van een paar dagen oud, omdat we op Vaderdag op kraamvisite gingen hadden we dit rompertje gegeven:

 

 

Hoe heb jij Vaderdag gevierd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *