vliegende fatboy en een ritje op een paard

campervakantie 2021

campervakantie 2021campervakantie 2021Onze laatste camping waar we met de camper naar toe gingen was een mini camping in Biggekerke. Een hele gezellige kleine schalige camping, waar ik lekker trampoline kon springen als papa en mama gingen afwassen. We gingen nu op de fiets naar Zoutelande, waar we op het strand op paaltjes gingen klimmen en heel even de zee in gingen. Als lunch aten we bij het strand een heerlijke kibbeling, mmm zo lekker. Dan fietsen we weer naar de camper en ging ik weer bij papa achterop, weer hield ik me stevig vast, maar ik vond het al iets minder spannend. Als we op de camping zijn ziet papa een briefje hangen waarop staat ‘zou je een rondje met mij willen rijden op mijn pony?’ Als papa en mama me dat vertellen word ik helemaal enthousiast, pony rijden zo leuk! campervakantie 2021De volgende dag aan het einde van de middag gaat het gebeuren. Als we die dag op het strand zitten ben ik er helemaal vol van en vind ik de zee niet zo interessant, ik blijf daarom lang op een paaltje zitten en wil de zee niet in, nee ik wil pony rijden, maar daarvoor moet ik nog even geduld hebben.

 

We gingen die dag ook op het strand gezellig picknicken, dat vond ik wel leuk, maar als papa en mijn grote zus de zee in willen in hun zwemkleding en mama mee loopt om een filmpje er van te maken bleef ik bij ons strand tentje en de fatboys. Ik begreep alleen niet waarom er ineens een zware fles of tas op moest liggen en daarom haalde ik die er af. Oepsie, nu vloog die weg. Eigenlijk had mama dat moeten filmen, dat was veel grappiger geweest. Ik probeerde zo hard als ik kon er achter aan te rennen, maar helaas kon ik niet zo hard als de wind, maar papa gelukkig wel. Hij rende keihard de zee uit achter de vliegende fatboy aan en kon hem wel vangen. Weer zetten papa en mama er iets op, zodat de fatboy niet weg kon waaien. Waarschijnlijk dacht mama dat ik het niet nog een keer zou doen en liet ze me weer bij het strandtentje alleen. Wel keek ze een paar keer achterom, maar ik bleef nu iets langer er op zitten, maar op een gegeven moment vloog ie toch weer weg. En weer rende papa er hard achter aan en kon hij de fatboy nog net op tijd pakken. Mama bleef nu maar bij het strandtentje zitten. He he, ze had eindelijk door dat ik het ongezellig vond om daar alleen te zitten. Na een zonnige middag was het eindelijk zover om naar de camping te gaan. We liepen naar de stallen bij de camping. ‘Groot paard’ hoort mama me zeggen. Ja het is inderdaad een groot paard, maar dat maakte mij niet uit, ik wilde gewoon paard rijden. We gingen eerst samen het paard borstelen. Ik kreeg een cap op om te kijken of die past, staat best goed he? Eindelijk.. tilde papa mij op het paard. Oh, wat vond ik het leuk. Ik zat goed recht op alleen met mijn hoofd wel wat naar beneden, toch wel een beetje spannend, ik hield me goed vast, en vond het vooral heel erg leuk. Papa en mama en mijn grote zus gingen mee op de fiets. En halverwege wisselen we en gaat mijn grote zus, die mag zelfs nog een klein stukje in dra mocht. Wauw, wat was dat leuk om te doen paardrijden over de weg en door het bos.

campervakantie 2021campervakantie 2021campervakantie 2021

2 gedachten over “vliegende fatboy en een ritje op een paard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *