wandelen en fietsen door de duinen

campervakantie 2021

Nadat we lekker hadden geslapen in de camper gingen we naar het strand wandelen bij Sint Maartenszee, mama dacht dat het alleen maar de weg oversteken was, maar het was wel iets verder, maar ik vond het wel gezellig samen met mama wandelen en als ik even geen zin meer had om gewoon te lopen, gingen we tikkertje doen.

campervakantie 2021campervakantie 2021

campervakantie 2021Papa en mijn grote zus gingen op de fiets en net toen ik echt moe begon te worden zagen we ze ineens zitten op een bankje. Ik rende er heen, ging er even op zetten en daarna had ik wel weer nieuwe energie.

Daarna nog een klein stukje lopen en we waren eindelijk bij het strand. Weer hebben we op de fatboys gelegen en lekker met onze voeten in de zee geweest. Op de terugweg gingen we op de fiets terug en ging ik bij papa achterop, ik hield hem stevig vast, want ik vond het wel spannend. Het was weer lekker weer en we hadden heerlijk buiten gegeten. En nadat ik met mama had gedoucht ging ik lekker weer slapen in de camper, zo leuk om gezellig samen met ons vieren in de camper te slapen. Maandagochtend reden we weer verder met de camper, deze keer naar het strand bij Katwijk aan zee. Ook nu vond ik het heerlijk om op de fatboy te zitten of te liggen samen met mijn grote zus, maar ook in de zee met m’n blote voeten was weer erg lekker. Er kwam ook een meeuw ineens heel dichtbij, maar gelukkig had ik mijn lekkere koek al opgegeten. Als we uit geluierd zijn aan het strand lopen we weer naar de camper en de volgende dag rijden we naar Den Haag, Kijkduin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *